Kåskalle töihin - Field Champion
Kåskalle töihin - Field Champion
Kåskalle töihin - Field Champion
Published by Kåska Family

Hei sinä!

Moi! Me ollaan Kåska, ja me tehdään juomia. Matala-alkoholisia sellaisia, jos ollaan ihan tarkkoja. Meillä on myös ihmisiä töissä. Nyt tarvittaisiin yksi lisää, eli jos olet ihminen niin täytät jo ensimmäisen hakukriteereistä! Hienoa. Tässä hiukan lisätietoja:

Kåska perustettiin vuonna 2019, kun kaksi hyviä juomia rakastavaa ystävää päätti laittaa huonot viinapäänsä yhteen. Syntyi kansainvälisesti palkittuja mietoja juomia tekevä tislaamotalo, Kåska – koska juominen on muuttunut.

Nyt tarvittaisiin remmiin kolmas tyyppi, joku joka laittaa litrat liikkeelle, pullot pyörimään ja tölkit rimmaavasti kauppojen ja ravintoloiden hyllyille.

Field Champion (37,5h/vko)

Field Champion pitää huolen että kentällä on kaikki hyvin ja keskittyy laadulliseen myyntiin. Olet brändimme ruumiillistuma ja useimmiten ensimmäinen kosketuspinta Kåskan maailmaan. Viihdyt ihmisten seurassa ja nautit suhteiden luomisesta ja ylläpitämisestä ravintola- ja kauppiaskenttään. Tausta tai ymmärrys drinkkien tai juoma-alan parista on ehdottomasti plussaa, mutta ei välttämätöntä. Olet tavoitteellinen, järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja itseohjautuva tyyppi, joka saa energiaa vapaudesta toteuttaa työnkuvaansa itselleen parhaiten sopivalla tavalla ilman niskan takana kyttäävää pomoa.

Saat kiksejä myynnistä, mutta myös ympärilläsi olevien ihmisten hyvinvoinnista. Kåska on impaktiyritys, jonka keskeisin missio on saada ihmisiä miedompien juomien äärelle nauttimaan pidemmistä keskusteluista ja yhteisistä hetkistä. Siksi myös osa Kåskan tuotteiden myynnin katteista ohjataan yksinäisyys- ja ystävyystyötä tekeville järjestöille, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan ystävien seurasta.

Field Championina tulet pyörimään niin ravintoloissa kuin kauppiasvetoisessa vähittäiskauppa-kentässä ympäri Suomen, keskittyen suurimpiin kaupunkikeskittymiin, eli tarvitset siis ajokortin. Jotta kommunikaatio onnistuu, puhut sujuvasti ainakin suomea ja englantia. Me Kåskalla arvostetaan monipuolisuutta, joten hommiin saattaa kuulua myös muun muassa pop-upien järjestämistä, pienempien tapahtumien tuottamista ja festareilla sekä messuilla edustamista riippuen siitä mitä haluat itse päästä eniten tekemään.

Luomme tavoitteet tiiminä ja kerromme kuinka tuotteet on toistaiseksi saatu liikkumaan, mutta uudet visiot ja työskentelytavat ovat enemmän kuin tervetulleita! Saat sitä enemmän vapautta ja vaikutusmahdollisuuksia mitä paremmin työt onnistuvat ja tavoitteet ylittyvät. Palkkaus koostuu sopivan peruspalkan lisäksi provisioista. Tehtävä on kokoaikainen, ja palkkaamme tekijän heti kun sopivin Field Champion löytyy.

Hae näin

Eli: jos haluat päästä osaksi tiimiä, Lähetä cv:si ja lyhyt esittelyvideo (noin 5 min) siitä miksi juuri sinä olisit sopiva match Field Championiksi osoitteeseen hello@kaskadrinks.com otsikolla Field Champion. Videon ei tarvitse olla Hollywood-tason tuotanto, eli voit napata sen vaikka hetkessä puhelimella. Jos haluat lisätietoja puhelimitse tai rupatella vaikka päivän säästä, voit soittaa Fredille numeroon 0440679025. Palataan pian! 

PS. Jos haluat nähdä lisävilauksia Kåskan maailmasta ja tuotteista, vieraile Instagramissa: @kaskadrinks ja @drink.smal

Kåska Casual Spirit
15% ABV
€27,95
Kåska Casual Spirit
Kåska Casual Spirit

Crisp and fresh with spruce forest, citrus and floral notes.

Less alcohol, full experience. No sugar, only flavour. For afternoons together.

Made by combining traditional and modern distilling methods in a completely unusual way to create a unique taste and mouthfeel.

Better Together
Join the family. Hit us up with a message, tag us in your pics and vids, or just focus on enjoying and follow from a distance. Shared moments taste better.


Subscribe to our newsletter to be the first to hear on new launches, recipes, community projects and more.